lördag 29 januari 2011

Här kommer ett lila kort till en tjej som fyller 30 år. Tack för kommentarerna. Trevlig helg på er alla.

onsdag 26 januari 2011

I dag har det blivit två "grattiskort". Tycker det är svårt och göra manliga kort. Blev ganska nöjd till sist. Tack för alla trevliga kommentare. Trevlig kväll.

onsdag 19 januari 2011

Nu är jag på benen igen, efter ett par dagar med feber, ont i halsen. Fick en beställning på tre bröllopskort i förra veckan och så här blev dom. Jag är nöjd. Tack snälla, alla ni som har lämnat en kommentar.

söndag 16 januari 2011

Mitt bidrag till Fruarna Liljas utmaning Motivet kommer från Suger Nellie och heter Grace. Tycker det är en super "sweet" tjej.

lördag 15 januari 2011

Detta motiv från Suger Nellie "JOY sitting" tycker jag är helt underbart.

torsdag 13 januari 2011

Till en tjej som snart fyller 50 år.

lördag 8 januari 2011

En riktig vän.

För mig är det en person som man alltid kan lita på. En vän som man kanske inte behöver prata med varje dag, men som man vet finns där om det verkligen behövs. En riktig vän står på din sida vad som än händer. En riktig vän hjälper dig när du behöver hjälp. En riktig vän kramar om dig när du mår dåligt och peppar dig när du har det svårt. En riktig vän vet hur du känner, utan att du behöver säga något. Men det finns en sak som är mycket viktigare än alla de andra. En riktig vän sviker inte. Trevlig helg på er alla ni som tittar in i min blogg. Tack för alla trevliga kommentarer. "time with friends is the best way to spend the day"

torsdag 6 januari 2011

I dag har jag gjort mitt första stafflikort "rådjur i skogen". Tänk på djuren ute i naturen.

söndag 2 januari 2011

God fortsättning till er alla. Mina julkort har varit väldigt populära i år. Jätte roligt. Fick panik när dom inte räckte till. Men allt ordnar sig. I dag har jag inte kunnat hålla fingrarna i styr. Alla ni nära vänner vet hur jobbigt jag tycker det är när jag inte får göra mina kort. Men här kommer årets första.